Μπαρτζώκας: "Το Περιστέρι έπαιξε καταπληκτικά, εμείς υποτιμήσαμε το παιχνίδι"

1 year ago 52
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΘΩΜΑΣ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ 23.01.2023 | 21:42

 "Το Περιστέρι έπαιξε καταπληκτικά, εμείς υποτιμήσαμε το παιχνίδι" ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/INTIME

Ο Γιώργος Μπαρτζώκς δήλωσε μεταξύ άλλων αμέσως μετά τη δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, ότι το Περιστέρι έπαιξε καταπληκτικά, ενώ κάποιοι παίκτες των ερυθρολεύκων έπρεπε να παίξουν με μεγαλύτερη ένταση.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε ανάμεικτα συναισθήματα αμέσως μετά τη νίκη κόντρα στο Περιστέρι. Ο 57χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε ότι κάποιοι παίκτες του έπρεπε να παίξουν με μεγαλύτερη ένταση, ενώ συνεχάρη την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη για την εμφάνισή της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην ΕΡΤ αμέσως μετά το ματς: "Ήταν ψυχοφθόρο. Το Περιστέρι έπαιξε καταπληκτικά. Εμείς υποτιμήσαμε τον αντίπαλο και προσπαθήσαμε να ανοίξουμε τη διαφορά από την αρχή, αλλά το ματς κρίθηκε στο τέλος. Το Περιστέρι έβαλε κάποια μεγάλα σουτ για να γυρίσει το ματς".

Για το αν η ομάδα επηρεάστηκε από το ματς με τη Ρεάλ: "Δεν μπορεί να είναι δικαιολογία. Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά κάποιοι παίκτες υποτίμησαν το παιχνίδι. Έπρεπε να παίξουν με μεγαλύτερη ένταση".

Για την τελευταία φάση και ποιο ήταν το σχέδιο: "Παίξαμε ένα play που έπρεπε να δεις τι σου δίνει η αντίπαλη άμυνα. Εμείς τελικά παίξαμε pick and roll και διάβασε καλά τη φάση ο Γουόκαπ και κερδίσαμε στο τέλος".

Read Original