Μπαρτσελόνα: Ο Ζόρζε Μέντες πήγε στην Βαρκελώνη για να συζητήσει με τους μπλαουγκράνα το μέλλον του Φάτι

1 year ago 105
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ 02.05.2023 | 18:44

 Ο Ζόρζε Μέντες πήγε στην Βαρκελώνη για να συζητήσει με τους μπλαουγκράνα το μέλλον του Φάτι

Ο Ζόρζε Μέντες αποθέωσε τον Άνσου Φάτι κατά την άφιξή του στην Βαρκελώνη, με τα καταλανικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν πως ο διάσημος ατζέντης θα συζητήσει για το μέλλον του νεαρού φορ τόσο με την οικογένεια του παίκτη όσο και με την Μπαρτσελόνα.

Ο Ζόρζε Μέντες θεωρείται από τους ισχυρότερους -αν όχι ο κορυφαίος- μάνατζερ στον κόσμο και κάθε ραντεβού του σε επίπεδο κορυφής με κάποια ομάδα προϊδεάζει για άμεσες εξελίξεις. Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται και η μετάβασή του το απόγευμα της Τρίτης (2/5) στην Βαρκελώνη, με τον Πορτογάλο ατζέντη να αναμένεται να συναντηθεί με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα για να μιλήσει για το μέλλον του Άνσου Φάτι.

Δεν θα είναι όμως οι μοναδικοί με τους οποίους θα μιλήσει για τον Ισπανό διεθνή επιθετικό όπως αποκάλυψε κατά την προσγείωσή του στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας: "Έρχομαι να μιλήσω με την οικογένεια του παίκτη. Ο Άνσου είναι ένας μεγάλος παίκτης, έδειξε όλη την αξία του όταν ήταν στην Μπαρτσελόνα πριν από τον τραυματισμό και είναι ένα φαινόμενο.

Θα δούμε τι θα συμβεί", τόνισε χαρακτηριστικά, με την καταλανική "Sport" να αναφέρει πως ο Μέντες δεν είναι ικανοποιημένος από τον (περιορισμένο) χρόνο συμμετοχής που έχει ο Φάτι με τον Τσάβι στον πάγκο και να προσπαθεί να τον πείσει να φεύγει, έχοντας μάλιστα κατά νου να ενημερώσει τους διοικούντες τον καταλανικό σύλλογο πως θα φέρει πρόταση για τον παίκτη από ομάδα της Premier League τουλάχιστον 70 εκατομμυρίων.

Barcelona's Ansu Fati celebrates after scoring his side's fourth goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Sociedad and Barcelona at the Reale Arena in San Sebastian, Spain, Sunday, Aug. 21, 2022. (AP Photo/Alvaro Barrientos)

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μέντες εκπροσωπεί ακόμη δύο νεαρούς παίκτες της Μπαρτσελόνα, τους Αλεχάντρο Μπαλντέ και Λαμίν Γιαμάλ, οι οποίοι με την πλευρά τους φέρονται έτοιμοι να διαπραγματευτούν μία επέκταση συμβολαίου με τους Καταλανούς.

Read Original