Για να φτιάξουμε το βραστό μοσχάρι με λαχανικά και πικάντικη σάλτσα μήλου (Kavalierspitz), ξεκινάμε με το κρέας. Βάζουμε το κρέας σε μεγάλη κατσαρόλα και προσθέτουμε κρύο νερό τόσο ώστε η στάθμη να φτάσει λίγο πιο πάνω από τη μέση του σκεύους. Τοποθετούμε σε δυνατή φωτιά.
Διαβάστε περισσότερα στον γαστρονόμο
Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr