Διαδικασία
- Για τα μάραθα τσιγαριαστά με τσακιστοελιές και πατάτες ξεκινάμε ζεσταίνοντας το λάδι σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
- Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για περίπου 2 λεπτά.
- Προσθέτουμε τον πελτέ και ανακατεύουμε για 1 λεπτό.
- Ρίχνουμε πρώτα τα κοτσανάκια από τα μάραθα, τα σοτάρουμε για 2 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε και τα φύλλα, αλάτι, πιπέρι, περίπου 100 ml νερό και τα σιγοβράζουμε σκεπασμένα για 5 λεπτά.