Μάραθα τσιγαριαστά με τσακιστοελιές και πατάτες

1 year ago 162
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Τα τσιγαριαστά μάραθα είναι ένα υπέροχο, πιο ασυνήθιστο αλλά απίθανο, λαδερό, μεζές και φαΐ, που αξίζει να δοκιμάσετε

Μάραθα τσιγαριαστά με τσακιστοελιές και πατάτες

Φωτογραφία + Food styling: Αντωνία Κατή

Διαδικασία

  1. Για τα μάραθα τσιγαριαστά με τσακιστοελιές και πατάτες ξεκινάμε ζεσταίνοντας το λάδι σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
  2. Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για περίπου 2 λεπτά.
  3. Προσθέτουμε τον πελτέ και ανακατεύουμε για 1 λεπτό.
  4. Ρίχνουμε πρώτα τα κοτσανάκια από τα μάραθα, τα σοτάρουμε για 2 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε και τα φύλλα, αλάτι, πιπέρι, περίπου 100 ml νερό και τα σιγοβράζουμε σκεπασμένα για 5 λεπτά.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο


Εγγραφείτε στο Newsletter

x

arrow-top

Read Original