Μάντσεστερ Σίτι: Το επικό τρολάρισμα του Ντε Μπρόινε στους οπαδούς της Άρσεναλ

1 year ago 57
VIRAL

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ 16.02.2023 | 00:32

 Το επικό τρολάρισμα του Ντε Μπρόινε στους οπαδούς της Άρσεναλ @2023 KIN CHEUNG/AP IMAGES

Ο Κέβιν Ντε Μπόινε συνέβαλε τα μέγιστα στη σπουδαία εκτός έδρας νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Άρσεναλ (1 γκολ - 1 ασίστ) και το φινάλε του αγώνα τον βρήκε να πικάρει τους οπαδούς των Λονδρέζων μέσω ανάρτησης στο Instagram.

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της Άρσεναλ σε εξ αναβολής παιχνίδι του για την 12η αγωνιστική της Premier League και ανέβηκε στην κορυφή, έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός άνοιξε το σκορ για τους πολίτες στο πρώτο μέρος και ήταν εκείνος που έβαλε τη σφραγίδα του στο τελευταίο γκολ βγάζοντας ασίστ στον Χάλαντ, με το φινάλε τον βρίσκει να γίνεται αλλαγή και να δέχεται αρκετά αντικείμενα από τους οπαδούς των Λονδρέζων.

Με τον ίδιο όμως να έχει παίξει τεράστιο ρόλο στη νίκη των πολιτών, είχε τόσο καλή διάθεση που θέλησε να τρολάρει τους φίλους της Άρσεναλ, ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram από τη στιγμή των... ρίψεων.

Στην πρώτη photo ζητούσε... μπύρα από τους οπαδούς και στην δεύτερη τους... ευχαρίστησε για την καλωσύνη τους να του προσφέρουν κάτι για να ξεδιψάσει.

Read Original