Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Βέγκχορστ άγγιξε την ταμπέλα "This is Anfield" και έγινε κόκκινο πανί για τους οπαδούς

1 year ago 59
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ 07.03.2023 | 18:59

 Ο Βέγκχορστ άγγιξε την ταμπέλα "This is Anfield" και έγινε κόκκινο πανί για τους οπαδούς PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΣΤΟ YOUTUBE

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν λέει να αφήσει πίσω την συντριβή από την Λίβερπουλ, με τον Βουτ Βέγκχορστ να εμφανίζεται σε video να ακουμπάει την επιγραφή "This is Anfield" λίγο πριν βγει στο χορτάρι για το ντέρμπι και να προκαλεί τη μήνη των οπαδών.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη στο Άνφιλντ το βράδυ της Κυριακής καθώς γνώρισε την πιο βαριά ήττα της ιστορίας της απέναντι στην Λίβερπουλ, με σκορ 7-0, που ήταν μάλιστα μία από τις πιο ταπεινωτικές ήττες που έχει υποστεί συνολικά (είχε χάσει άλλες τρεις φορές με το ίδιο σκορ, από την ίδρυσή της).

Δύο ημέρες μετά, οι άνθρωποί της, παίκτες και προπονητής καλούνται να αφήσουν πίσω αυτό το "καταραμένο" ματς αφού έχουν μπροστά τους την πρώτη κόντρα με την Μπέτις για τους "16" του Europa League (09/03, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από SPORT24) όμως δεν τους αφήνουν τα... γεγονότα.

Αναφερόμαστε στην κίνηση του Βουτ Βέγκχορστ την περασμένη Κυριακή να υψώνει το χέρι του και να ακουμπά την θρυλική επιγραφή "This is Anfield" που είναι κρεμασμένη στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ (την ακουμπούν παραδοσιακά μόνο οι παίκτες των ρεντς ως ένα είδος αυτοεμψύχωσης), λίγο πριν οι δύο ομάδες βγουν στον αγωνιστικό χώρο, κίνηση που προκάλεσε οργή σε μεγάλη μερίδα οπαδών της Γιουνάιτεντ.

"Δεν με νοιάζουν πια οι φωτογραφίες του με το τρόπαιο του Carabao Cup. Θα πρέπει να φύγει από το σύλλογο μόλις λήξει το συμβόλαιό του μέχρι το τέλος της σεζόν. Αυτό το video είναι αρκετό. Πώς μπορεί ένας παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αγγίξει μία επιγραφή της Λίβερπουλ;", ανέφερε ένας εξοργισμένος οπαδός των διαβόλων στο Twitter, με άλλους ομοϊδεάτες του να ζητούν την άμεση απομάκρυνσή του Ολλανδού από την ομάδα.

Αρκετοί μάλιστα θυμήθηκαν τις δηλώσεις που είχε κάνει το 2020 υπέρ της Λίβερπουλ, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων πως τη θεωρεί πολύ ξεχωριστό σύλλογο και ότι ανατριχιάζει κάθε φορά που ακούει το You'' Never Walk Alone" ενώ άλλοι εντόπισαν δήλωσή του από το 2018 όπου ανέφερε πως "έχω ονειρευτεί από μικρό παιδί να παίξω στην Λίβερπουλ".

Read Original