Μακεδονικός - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν και έχασαν έδαφος

1 year ago 53
SUPER LEAGUE 2

ΘΩΜΑΣ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ 20.01.2023 | 17:56

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Μακεδονικού με την Αναγέννηση Καρδίτσας Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Μακεδονικού με την Αναγέννηση Καρδίτσας INTIME

Μακεδονικός και Αναγέννηση Καρδίτσας αλληλοεξουδετέρωσαν η μια την άλλη και δημιούργησαν λίγες καλές φάσεις στις δύο εστίες, με αποτέλεσμα να αναδειχθούν ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0).

Με τη μονομαχία του Μακεδονικού με την Αναγέννηση Καρδίτσας στη Νέα Ευκαρπία άνοιξε το πρόγραμμα του Α' ομίλου της Super League 2, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0).

Το παιχνίδι είχε λίγες καλές φάσεις, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο μέρος η Αναγέννηση Καρδίτσας έφτασε πιο κοντά στο γκολ, χωρίς όμως να το πετύχει κυρίως με τον Κλάους Αθανασιάδη.

Τι φίλαθλος είσαι; Πάρε μέρος στην έρευνα του SPORT24

Με αυτό το αποτέλεσμα οι Θεσσαλοί έχασαν κι άλλο έδαφος από την κορυφή, καθώς έχουν 19 βαθμούς σε 11 ματς, ενώ ο Μακεδονικός έχει 15 και είναι στην έβδομη θέση.

Μακεδονικός: Ιωαννίδης, Χασάνογλου, Λισγάρας, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Γαρύφαλλος, Τσιλιγγίρης (76′ Γουνόπουλος), Σάντσεθ (64′ Ζαννάκης), Σαραντίδης (64′ Ταχματζίδης).

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας (66′ λ.τ Τσέλιος), Αναστασόπουλος, Σταμόπουλος (89′ λ.τ Γκίνης), Δημόπουλος, Σκόνδρας, Κοζορώνης, Καρδάρης (66′ Πρίκας), Γιάκος, Γκόλιας, Μπάλλας (87′ λ.τ Θεολόγης), Αθανασιάδης.

Read Original