Μακαρόν από παξιμάδια χαρουπιού, ανθότυρο και μαστίχα

1 year ago 69
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Αυτά τα μακαρόν κι αν είναι τα πιο πρωτότυπα που έχουμε δει! Φτιάχνονται από παξιμάδια χαρουπιού και γεμίζονται με αφράτη κρέμα από ανθότυρο και μαστίχα.

Μακαρόν από παξιμάδια χαρουπιού, ανθότυρο και μαστίχα

Φωτ: Θεοδόσης Γεωργιάδης Food styling: Σταυρούλα Φούτσα

Υλικά

Τεμάχια: 20-25

Για την κρέμα

  •  150 γρ. ανθότυρο
  •  50 ml γάλα φρέσκο
  •  2 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη
  •  1 σταγόνα μαστιχέλαιο

Για τα μακαρόν

  •  100 γρ. παξιμάδια χαρουπιού, σε κομμάτια
  •  120 γρ. ζάχαρη άχνη
  •  80 γρ. ασπράδια αυγών
  •  20 γρ. ασπράδι, σε σκόνη (σε μαγαζιά με βιολογικά τρόφιμα)
  •  1 κουτ. σούπας ζάχαρη, κρυσταλλική

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο


Εγγραφείτε στο Newsletter

x

arrow-top

Read Original