LEC: Με ''σπασμένα φρένα'' η KOI και η G2 στα ημιτελικά της διοργάνωσης

1 year ago 52
GAMES

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΑΛΑΔΗΜΑΣ 14.02.2023 | 13:55

G2 Esports victory G2 Esports victory LOL ESPORTS

Σε πολύ άσχημη μέρα βρεθήκαν οι MAD Lions και Vitality χάνοντας το απευθείας εισιτήριο στο Final four του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος League of Legends

Εξαιρετική εβδομάδα για τη KOI του Μάρκου Σταμκοπουλου. Μετά από το χλιαρό regular season, οι παίχτες της KOI σοβαρεύτηκαν και εξασφάλισαν τη πρόκριση τους στην επόμενη φάση του LEC και συγκεκριμένα τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Comp μαζί με το support του, τον Trymbi, ποδοπάτησαν τους Neo και Kaiser της Vitality, δείχνοντας ξεκάθαρη υπεροχή στη κάτω λωρίδα και έτσι η KOI κέρδισε τις ''μέλισσες'' με ένα καθαρό 2-0.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας η G2 Esports δικαιολόγησε το προσωνύμιο του μεγάλου φαβορί του LEC, κατακερματίζοντας τα ''λιοντάρια της Μαδρίτης'' με ιδιαίτερες επιλογές στο Draft αλλά και υπέροχες συνεργασίες εντός Summoner' s rift. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Broken Blade, ο οποίος διέλυσε ότι βρήκε στο διάβα του με picks όπως το Jax και το Olaf.

Oι ηττημένες Vitality και MAD Lions θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να φτάσουν στα ημιτελικά του LEC, στο Loser' s bracket του εκάστοτε ομίλου.

Η KΟΙ και η G2 esports θα αγωνιστούν μεταξύ τους στα ημιτελικά της διοργάνωσης και ο νικητής αυτού του Best of 5, θα περάσει στο μεγάλο τελικό του Lec Winter split 2023.

Τα αποτελέσματα του Winner' s bracket της δεύτερης φάσης του LEC Winter split 2023:

  • KOI vs Vitality 2-0
  • G2 Esports vs MAD Lions 2-0

Η συνέχεια του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος League of Legends θα διεξαχθεί στις (18/2) και μπορείτε να το παρακολουθήσετε με Ελληνική περιγραφή εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

Read Original