LEC: Εύκολες προκρίσεις για SK Gaming και MAD Lions στα ημιτελικά της διοργάνωσης

1 year ago 59
GAMES

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΑΛΑΔΗΜΑΣ 20.02.2023 | 12:53

Markoon XL Markoon XL LOLESPORTS

Παραμυθένια συνέχεια για τη γερμανική ομάδα του Exakick, κατάφερε να αποκλείσει τη Vitality του Perkz και να προκριθεί στο Final Four του Winter split.

Από τις προβλέψεις για αποκλεισμό από τη κανονική διάρκεια, στα ημιτελικά του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος League of Legends. Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Markoon, η SK κατάφερε να αποκλείσει τα μεγαθήρια της Vitality, τα οποία εν τέλει είχανε μόνο αυτή την ονομασία και δεν μπόρεσαν να την δικαιολογήσουν εντός αγωνιστικού χώρου.

Με τα εξαιρετικά team fights τους και τα σωστά calls από το mid στο late game, η SK Gaming βρήκε δυο συνεχόμενες νίκες και πέρασε στα ημιτελικά της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 2015.

Η πανέμορφη ιστορία της SK Gaming συνεχίζεται με τους καλύτερους οιωνούς για περαιτέρω διάκριση στα ημιτελικά του LEC, οπού εκεί θα έρθει αντιμέτωπη με τη MAD Lions του ''στρατηγού'' Elyoya.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας για το δεύτερο χρυσό εισιτήριο της πρόκρισης, η MAD Lions αντιμετώπισε τη κουρασμένη αλλά συνάμα ισχυρή Astralis.

Ο Nisqy και ο Elyoya όμως αποδείχθηκαν σκληροί αντίπαλοι για την AST και με σωστά και μεθοδικά drafts κατάφεραν να κερδίσουν και τα δυο παιχνίδια και να πάρουν αυτοί τη νίκη και τη πρόκριση.

Στα ημιτελικά της διοργάνωσης βρίσκονται ήδη οι G2 Esports και KOI, οι οποίοι θα κονταροχτυπηθούν μεταξύ τους για την απευθείας πρόκριση στο μεγάλο τελικό του Winter split 2023, ενώ SK Gaming και MAD Lions, προερχόμενοι από το losers bracket του δεύτερου γύρου, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους, ώστε να συνεχίσουν στη διοργάνωση.

  • SK Gaming vs Vitality 2-0
  • MAD Lions vs Astralis 2-0

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το μεγάλο πρώτο ημιτελικό σήμερα (20/2) με ελληνική περιγραφή των αγώνων εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

Read Original