LCS: Ο Danny ξεκαθάρισε το τοπίο για το μέλλον της καριέρας του

1 year ago 47
GAMES

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΑΛΑΔΗΜΑΣ 28.02.2023 | 12:49

EG Danny EG Danny LOLESPORTS

Ο πρώην πρωταθλητής του Βορειοαμερικανικού πρωταθλήματος League of Legends δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται επαγγελματικά.

Μετά τη προσωπική του επιλογή να αφήσει την ομάδα του λίγο πριν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2022, ο Marksman της Evil Geniuses μίλησε στα social media του για το μέλλον του στην επαγγελματική σκηνή του LCS αλλά και για τις φήμες που τον ήθελαν να μην τα πηγαίνει καλά με τον οργανισμό.

''Γεια σε όλους, υπήρξαν αρκετά νέα εκεί έξω και θέλω να σας πω ότι η ευθύνη προς τα προηγούμενα γεγονότα πέφτει πάνω μου ενώ οι κατηγορίες προς την EG δεν είναι αληθινές. Η αλήθεια είναι ότι η πίεση του να είμαι επαγγελματίας παίχτης esports με έχει φτάσει στα όρια μου και η EG με στήριξε σε όλη τη διαδρομή.

Αγαπώ βαθιά την κοινότητα του LoL και επιθυμώ να προσφέρω στους θαυμαστές μου μια διαφορετική εμπειρία στα esports εκτός competitive σκηνής. Έχοντας αυτό κατά νου, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω τον εαυτό μου ως επίσημο μέλος της EG's Creator Collective. Θα δημιουργώ περιεχόμενο με πλήρη απασχόληση στο Twitch!

Ελπίζω ειλικρινά να μείνετε μαζί μου στο νέο μου ''προορισμό''. Ευχαριστώ την EG που μου έδωσε την πλατφόρμα και τον χώρο να συνεχίσω να απολαμβάνω όλα τα παιχνίδια που αγαπώ πολύ και σε όλους εσάς που κάνατε τόσο υπομονή.''

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

Read Original