Για τα λαζαράκια, βάζουμε σε βαθύ μπολ το αλεύρι, τη μαγιά, το αλάτι, τη ζάχαρη, την κανέλα και το γαρίφαλο σε σκόνη, τα ανακατεύουμε και τα περιβρέχουμε με 1½ ποτήρι χλιαρό νερό. Αρχίζουμε να ζυμώνουμε. Αν η ζύμη είναι σκληρή, προσθέτουμε λίγο-λίγο χλιαρό νερό και συνεχίζουμε το ζύμωμα μέχρι να γίνει ελαστική, αλλά όχι πολύ μαλακή, για να μη χάσουν τα λαζαράκια το σχήμα τους στο ψήσιμο.
Διαβάστε περισσότερα στον ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟ