Φωτογραφία: Αλέξανδρος Αντωνιάδης
- 15′ προετοιμασία
- 30′ μαγείρεμα
- Σύνολο: 45′
Υλικά
- 1 λάχανο μικρό, χοντροκομμένο
- 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1/2 φλιτζ. τσαγιού σταφίδες μαύρες
- 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
- 1 ντοματάκι κονσέρβας, πολτοποιημένο
- 1 μέτριο καρότο, χοντροτριμμένο
- 70 ml ξηρό, κόκκινο κρασί
- 2 κόκκοι μπαχάρι, κοπανισμένοι
- 1/3 κουτ. γλυκού γαρίφαλο, σε σκόνη
- 1/4 κουτ. γλυκού κανέλα, σε σκόνη
- 2 κουτ. σούπας κουκουνάρια
- 300 γρ. ρύζι Καρολίνα
- 1/2 κουτ. γλυκού μπούκοβο καυτερό
- 80 ml ελαιόλαδο
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια στο gastronomos.gr