Διαδικασία
Σάλτσα
- Για να φτιάξουμε κοτόπουλο φιλέτο με ζεστή σαλάτα σίζαρ, αρχικά ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Βάζουμε στο μπλέντερ τους κρόκους, τις αντσούγιες και τη μουστάρδα και τα χτυπάμε για περίπου 1 – 2 λεπτά, μέχρι να πολτοποιηθούν.
- Συνεχίζοντας το χτύπημα, ρίχνουμε σταδιακά το ελαιόλαδο και το ξίδι, έως ότου προκύψει παχύρρευστη σάλτσα.
- Ρίχνουμε το λεμόνι, το τυρί, πιπέρι και χτυπάμε.
- Δοκιμάζουμε και, αν χρειάζεται, προσθέτουμε αλάτι.
- Κρατάμε τη σος στην άκρη.