Κοτόπουλο φιλέτο με ζεστή σαλάτα σίζαρ

1 year ago 192
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Η ζεστή σάλτσα σίζαρ με τους κρόκους, τις αντσούγιες και τη μουστάρδα δένει μοναδικά με το κοτόπουλο και τονίζει όλη τη γεύση και τα αρώματά του. Σίγουρα θα μπει στη λίστα με τα αγαπημένα σας πιάτα

Κοτόπουλο φιλέτο με ζεστή σαλάτα σίζαρ

Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος Food styling: Tina Webb

Διαδικασία

Σάλτσα

  1. Για να φτιάξουμε κοτόπουλο φιλέτο με ζεστή σαλάτα σίζαρ, αρχικά ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Βάζουμε στο μπλέντερ τους κρόκους, τις αντσούγιες και τη μουστάρδα και τα χτυπάμε για περίπου 1 – 2 λεπτά, μέχρι να πολτοποιηθούν.
  2. Συνεχίζοντας το χτύπημα, ρίχνουμε σταδιακά το ελαιόλαδο και το ξίδι, έως ότου προκύψει παχύρρευστη σάλτσα.
  3. Ρίχνουμε το λεμόνι, το τυρί, πιπέρι και χτυπάμε.
  4. Δοκιμάζουμε και, αν χρειάζεται, προσθέτουμε αλάτι.
  5. Κρατάμε τη σος στην άκρη.

Δαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο


Εγγραφείτε στο Newsletter

x

arrow-top

Read Original