Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Χωρίς VAR το Απόλλωνας Παραλιμνίου - Λαμία για τα προημιτελικά

1 year ago 71
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ NOVIBET

ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ 16.01.2023 | 17:52

Οι παίκτες του Απόλλωνα Παραλιμνίου πανηγυρίζουν την πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας Οι παίκτες του Απόλλωνα Παραλιμνίου πανηγυρίζουν την πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας INTIME SPORTS

Ο αγώνας του Απόλλωνα Παραλιμνίου με τη Λαμία για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet θα διεξαχθεί χωρίς τη χρήση VAR καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρων.

Χωρίς τη χρήση του VAR θα διεξαχθεί ο ένας από τους τέσσερις προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet την Τετάρτη (18/1). Πρόκειται για την αναμέτρηση ανάμεσα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου και τη Λαμία.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο των Σερρών και όχι στην φυσική έδρα της ομάδας από τις Σέρρες ούτως ώστε να βρεθούν στο γήπεδο όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι και να υποστηρίξουν τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στην προσπάθεια που θα κάνει να βρεθεί στα ημιτελικά εις βάρος μιας ομάδας από τη Super League.

Όπως έκανε γνωστό η ΕΠΟ με τους ορισμούς των διαιτητών για τα παιχνίδια της Τετάρτης δεν όρισε διαιτητές VAR και AVAR για την αναμέτρηση στις Σέρρες.

Read Original