Καλομοίρα: Τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της

1 year ago 91
Καλομοίρα: Τα Αρνητικά Σχόλια Για Τα Μαλλιά Της | Star.gr

Οι φανς της δεν πήραν με καλό μάτι την αλλαγή στην εμφάνισή της

Δείτε τις πρόσφατες δηλώσεις της Καλομοίρας στην κάμερα του Breakfast@Star 

Τα 38 της χρόνια συμπλήρωσε χθες η Καλομοίρα και τα γιόρτασε με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο μετρά σχεδόν μισό εκατομμύριο ακολούθους.

Η τραγουδίστρια πρόσφατα αποφάσισε να αποχωριστεί το καστανό και να γίνει ξανθιά. Η αλλαγή αυτή δεν άρεσε σε ένα μεγαλό μέρος των θαυμαστών της κι αυτό φάνηκε από τα σχόλια που δέχεται τον τελευταίο καιρό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, επειδή έγινε ξανθιά:

«Τρομαξα να σε γνωρίσω, οκ το δεχόμαστε ίσως περνάς μια φάση που χρειάζεσαι αλλαγή για τους δικούς σου λόγους αλλά μη το κρατήσεις για πολύ δεν σου πάει καλό μου κορίτσι έγινες μια άλλη ξένη στα δικά μας μάτια που σε αγαπήσαμε με άλλο στιλ».

«Δεν σε γνωρίζουμε με αυτό το λουκ πιο πολύ σου πάει το καστανό σε γλυκαίνει στο πρόσωπο Καλομοίρα, ξανά καστανή σε θέλουμε».

«Καλομοιράκι όμορφο γύρνα στο μελαχροινό. Το ξανθό σε μεγαλώνει και είναι κρίμα, είσαι όμορφη».

«Έχεις αλλάξει τόσο πολύ κα δεν σε γνωρίσουμε γύρνα πίσω όπως στα φυσιολογικά».

«Φέτος θέλω να δουλέψω το άγχος μου. Μου το είπε και ο θεραπευτής μου ότι πρέπει να κάνω ανάσες Αυτός είναι ο στόχος μου για το 23, να μην αγχώνομαι για βλακείες και να είμαι πιο ήρεμη. Το δεύτερο πράγμα που έχω θέσει ως στόχο είναι, να μάθω κάποιες καινούργιες πιο υγιεινές συνταγές. Ο τρίτος μου στόχος είναι να είμαι όσο καλύτερη μαμά μπορώ. Να τους μάθω να διαβάζουν ελληνικά, μιλάνε αλλά το διάβασμα το δουλεύουμε και να στρώνουν το κρεβάτι τους κάθε πρωί. Αυτά τα τρία είναι οι στόχοι μου για το 2023», είχε δηλώσει πρόσφατα η Καλομοίρα στο TikTok για την απόφασή της να αλλάξει χρώμα στα μαλλιά της. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.

Read Original