Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Προβάδισμα οι έδρες

1 year ago 44
TOTAL BETTING

MATCH MONEY 11.04.2023 | 09:51

 Προβάδισμα οι έδρες @2023 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Στο πρόγραμμα της Μεγάλης Εβδομάδας κυριαρχούν φυσικά οι προημιτελικοί των τριών ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Σήμερα οι δύο πρώτοι ημιτελικοί του Champions League (Μάντσεστερ Σ. – Μπάγερν και Μπενφίκα – Ίντερ), αύριο Τετάρτη τα Ρεάλ – Τσέλσι και Μίλαν – Νάπολι και την Πέμπτη τα ζευγάρια του Europa και του Conference League.

Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Η γιγαντομαχία των φετινών προημιτελικών του Champions League, ένα ζευγάρι που εύκολα θα μπορούσε να είναι ο τελικός. Και που βέβαια, επιπλέον, σηματοδοτεί την κόντρα του Γκουαρντιόλα με την πρώην ομάδα του αλλά και με έναν παλιό γνώριμο, τον Τόμας Τούχελ, που εδώ και λίγες εβδομάδες είναι πλέον στον πάγκο της Μπάγερν.

Το ζευγάρωμα φυσικά δεν είναι απλό και εύκολο ούτε για τη Μάντσεστερ Σίτι ούτε για την Μπάγερν και μπορεί να κρύβει εκπλήξεις, όμως στα χαρτιά δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε με τη λογική των εταιρειών, που δίνουν φαβορί τόσο για την πρόκριση όσο και για το σημερινό παιχνίδι τους Άγγλους. Η Μπάγερν δεν δείχνει αυτή τη στιγμή στην καλύτερη στιγμή της και το ότι αναγκάστηκε να προβεί σε αλλαγή προπονητή υποδηλώνει ακριβώς αυτό, ότι η γερμανική μηχανή δεν ρολάρει απρόσκοπτα. Αντίθετα, η Σίτι φαίνεται ότι είναι στο πικ της. Με τον Χάλαντ να της δίνει πλέον το σημείο αναφοράς στην επίθεση που της έλειπε τα προηγούμενα χρόνια, φαντάζει όντως το φαβορί όχι απλώς του ζευγαριού αλλά συνολικά της διοργάνωσης.

Μπενφίκα – Ίντερ (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Η Μπενφίκα κάνει φέτος απίστευτη σεζόν. Αγκαλιά με το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία, αλλά το εντυπωσιακό είναι η πορεία της στην Ευρώπη, όπου παραμένει αήττητη σε συνολικά 12 παιχνίδια στο φετινό Champions League (10-2-0 και 5-1-0 στη Λισαβόνα) και τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της αφήνοντας πίσω της τόσο την Παρί όσο και τη Γιουβέντους.

Αντίθετα στην Ίντερ τα πράγματα έχουν στραβώσει από την αρχή και δεν φαίνεται φως στο τούνελ. 23 ολόκληρους βαθμούς πίσω από τη Νάπολι στη Serie A, με ρεκόρ 1-1-4 στα τελευταία της έξι και τον Σιμόνε Ιντσάγκι μόνιμα με την πλάτη στον τοίχο. Για την ακρίβεια, το ότι ο Ιντσάγκι παραμένει στον πάγκο της Ίντερ το οφείλει εν πολλοίς στη ζόρικη και οριακή πρόκριση επί της Πόρτο στον προηγούμενο γύρο, όταν η Ίντερ εκμεταλλεύτηκε στο πρώτο ματς ότι η Πόρτο έμεινε με δέκα παίκτες στα τελευταία λεπτά και βρήκε το 1-0 στο 86’, το οποίο υπερασπίστηκε με νύχια και με δόντια στη ρεβάνς, παίζοντας φουλ άμυνα και παίρνοντας το 0-0.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Σ. – Μπάγερν: 1 (απόδοση 1.77) 22:00
  • Μπενφίκα – Ίντερ: 1 (απόδοση 2.20) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

Read Original