Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με ένα διπλό κι ένα Under 2,5

1 year ago 55

MATCH MONEY 19.02.2023 | 09:47

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής (19/02) και ποντάρει σε μία αγγλογαλλική δυάδα.

Φουλ ποδοσφαιρικό και το κυριακάτικο πρόγραμμα, αλλά στοιχηματικά, σε αντίθεση με το σαββατιάτικο, δεν δείχνει να έχει πολλές επιλογές.

Τρουά – Μονπελιέ (16:00 Live από το SPORT24). Η Μονπελιέ πρόσφατα άλλαξε προπονητή, δίνοντας τα ηνία στον εμβληματικό για το κλαμπ Μισέλ Ντερ Ζακαριάν: 233 εμφανίσεις με τη φανέλα της ως παίκτης και συνολικά οχτώ χρόνια στο παρελθόν στον πάγκο της, είτε ως πρώτος προπονητής είτε ως ασίσταντ.

Στο πρώτο ματς με τον Ζακαριάν στον πάγκο η Μονπελιέ καθάρισε πολύ εύκολα με 3-0 την Μπρεστ και η αλλαγή κλίματος είναι εμφανέστατη. Η Τρουά, από την πλευρά της, είχε αλλάξει και αυτή προπονητή μέσα στη διακοπή για το Μουντιάλ, προχωρώντας σε μια κίνηση-έκπληξη, καθώς προσέλαβε τον άπειρο σε τέτοιο επίπεδο Αυστραλό Πολ Κισνόρμπο. Η κατάσταση, όπως ήταν μάλλον αναμενόμενο, δεν βελτιώθηκε καθόλου και ο Κισνόρμπο μετρά ρεκόρ 1-2-5 (και 0-1-5 στα έξι τελευταία) και δεν είναι καθόλου απίθανο, σε νέα αποτυχία σήμερα, η Τρουά να ξαναβγεί στο ψάξιμο.

Οι παίκτες της Αταλάντα πανηγυρίζουν τη μεγάλη νίκη μέσα στο Ολίμπικο επί της Ρόμα

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Αγγλίας στο Matchmoney.com.gr

Τότεναμ – Γουέστ Χαμ (18:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Δεν θα μπλέξουμε με σημείο στο λονδρέζικο ντέρμπι. Κι αντί για αυτό θα ψάξουμε την αξία στα γκολ. Η Γουέστ Χαμ είναι μακράν η πιο under ομάδα της φετινής Premier League: 17/22 της παιχνίδια φέτος, ή αν προτιμάς το 77%, είχαν μέχρι δύο γκολ. Η Γουέστ Χαμ, παρά την άσχημη βαθμολογική της θέση, επιτρέπει μόλις 1,04 xGoals ανά παιχνίδι στους αντιπάλους της, επίδοση που είναι η τρίτη καλύτερη στην Premier, πίσω μόνο από Σίτι και Άρσεναλ.

Η Τότεναμ δεν είναι τόσο Under ομάδα (10/23), όμως τα τρία τελευταία της εντός έδρας ήταν 0-2, 0-2 και 1-0 και σε ένα παραδοσιακό λονδρέζικο ντέρμπι είναι μάλλον λάθος ότι το Under 2,5 δίνεται σε τιμές αουτσάιντερ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τρουά – Μονπελιέ: 2 (απόδοση 2.50) 16:00
  • Τότεναμ – Γουέστ Χαμ: Under 2,5 (απόδοση 1.95) 18:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

Read Original