Η Παρτίζαν θα στήσει οθόνη στο κάστρο του Βελιγραδίου για το Game 3 με τη Ρεάλ

1 year ago 48
EUROLEAGUE

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ 01.05.2023 | 10:57

Η Παρτίζαν θα στήσει οθόνη στο κάστρο του Βελιγραδίου για το Game 3 με τη Ρεάλ SPORT24.GR

Όσοι δεν πρόλαβαν να πάρουν εισιτήρια για το Game 3 της Παρτίζαν με τη Ρεάλ, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα μέσα από την οθόνη που θα στηθεί στο κάστρο του Βελιγραδίου.

Παρά τα ακραία επεισόδια που στιγμάτισαν το δεύτερο ματς των playoffs της EuroLeague ανάμεσα στη Ρεάλ και την Παρτίζαν, αλλά και τις ποινές που ακολούθησαν, στη Σερβία επικρατεί τεράστιος ενθουσιασμός ενόψει του Game 3 της σειράς (02/05, 21:30). Κι αυτό, διότι η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρίσκεται ένα βήμα μακριά από το Final Four του Κάουνας (19-21/05).

Η ζήτηση για τα εισιτήρια του αγώνα ήταν τεράστια, η Stark Arena θα είναι για πολλοστή φορά φέτος κατάμεστη, ωστόσο, οι οπαδοί που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για το γήπεδο, θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να ζήσουν τον παλμό του αγώνα. Πού; Στο κάστρο του Βελιγραδίου, το Καλεμέγκνταν, αφού εκεί θα τοποθετηθεί μια τεράστια οθόνη, προκειμένου να μπορέσει ο κόσμος να μαζευτεί και να παρακολουθήσει από εκεί την κρίσιμη αυτή αναμέτρηση με τη βασίλισσα.

Read Original