Η οινογράφος Τζάνσις Ρόμπινσον εξηγεί τι θεωρεί σήμερα «καλό κρασί»

1 year ago 63
Η οινογράφος Τζάνσις Ρόμπινσον εξηγεί τι θεωρεί σήμερα «καλό κρασί»

Έπειτα από δυόμισι χρόνια, η σαντορινιά Vedema επέστρεψε στο εστιατόριο Selene, στη νέα του θέση, στο ξενοδοχείο Katikies Garden, όπου διοργανώθηκε από τον υπεύθυνο οινικού προγράμματος του Ομίλου Katikies, Γιάννη Καρακάση MW. Για πρώτη φορά η εκδήλωση έγινε χωρίς τον Γιώργο Χατζηγιαννάκη, τον εμπνευστή της, ο οποίος έμοιαζε να είναι παρών στα πηγαδάκια, ακόμη και στη φωτογραφική έκθεση που είχε επιμεληθεί η κόρη του Ζωή, με τίτλο Εκφράσεις του φωτός. Ως αρχάριος σε ένα σημαντικό οινικό γεγονός, προσπαθούσα με την άπειρη μύτη μου να προσδιορίσω αν αυτό που μυρίζω είναι αχλάδι ή εσπεριδοειδή, ενώ ταυτόχρονα παρατηρούσα την Τζάνσις Ρόμπινσον, καθισμένη σε έναν πάγκο, να δοκιμάζει ακούραστη και να κρατάει σημειώσεις με αμείωτη προσήλωση.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Read Original