Η EuroLeague ανακοίνωσε τις νέες ημερομηνίες των αγώνων της Φενέρμπαχτσε και της Αναντολού Εφές που αναβλήθηκαν λόγω του σεισμού

1 year ago 73
EUROLEAGUE

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΚΡΗΣ 13.02.2023 | 14:46

Η EuroLeague ανακοίνωσε τις νέες ημερομηνίες των αγώνων της Φενέρμπαχτσε και της Αναντολού Εφές που αναβλήθηκαν λόγω του σεισμού ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ / INTIME SPORTS

Η EuroLeague Basketball ανακοίνωσε τις νέες ημερομηνίες των αγώνων Αναντολού Εφές - Ρεάλ και Φενέρμπαχτσε - Αρμάνι Μιλάνο για την 24η αγωνιστική της EuroLeague που είχαν αναβληθεί λόγω του σεισμού στην Τουρκία.

Οι νέες ημερομηνίες για τους αγώνες Φενέρμπαχτσε - Αρμάνι Μιλάνο και Αναντολού Εφές - Ρεάλ για την 24η αγωνιστική της EuroLeague,που είχαν αναβληθεί λόγω του σεισμού στην Τουρκία, ορίστηκαν από την EuroLeague Basketball.

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, ο αγώνας της Αναντολού Εφές με την Ρεάλ ορίστηκε για τις 14 Μαρτίου (Τρίτη), ενώ αυτός της Φενέρμπαχτσε με την Αρμάνι Μιλάνο για τις 21 Μαρτίου (επίσης Τρίτη).

Μετά από αυτή την απόφαση, οι ομάδες αυτές πρακτικά είδαν μία ακόμα... διαβολοβδομάδα να προστίθεται στο πρόγραμμά τους.

Συγκεκριμένα:
Η Αναντολού Εφές αρχικά θα υποδεχθεί την Αρμάνι Μιλάνο στις 14 Μαρτίου και κατόπιν θα υποδεχθεί την Παρτίζαν στις 16 Μαρτίου.
Η Ρεάλ μετά τον αγώνα με την Εφές στην Τουρκία στις 14 Μαρτίου, θα υποδεχθεί στην Μαδρίτη την Αρμάνι Μιλάνο στις 16 Μαρτίου.
Η Φενέρμπαχτσε θα υποδεχθεί την Αρμάνι Μιλάνο στις 21 Μαρτίου και κατόπιν την Ζάλγκιρις στις 24 Μαρτίου.
Η Αρμάνι Μιλάνο θα αντιμετωπίσει αρχικά την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία στις 21 Μαρτίου και στην συνέχεια θα υποδεχθεί την Μπάγερν στις 24 Μαρτίου.

Read Original