Η ένταση του Μπαρτζώκα σε time out και η προτροπή στους παίκτες του: "Θα γίνετε ήρωες αν πασάρετε την μπάλα"

1 year ago 67
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΛΗ 04.05.2023 | 09:57

Η ένταση του Μπαρτζώκα σε time out στο Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός Η ένταση του Μπαρτζώκα σε time out στο Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός PRINT SCREEN

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας προσπάθησε να πρεσάρει τους παίκτες του σε time out στον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε, κι ενώ το σκορ ήταν στο 28-29, λέγοντάς τους ότι μπορούν να γίνουν ήρωες πασάροντας τη μπάλα. Δείτε το VIDEO.

Ο Ολυμπιακός με buzzer-beater τρίποντό του Κώστα Σλούκα πήρε πήρε τη νίκη με 72-71 στην Κωνσταντινούπολη επί της Φενέρμπαχτσε στο Game 3 της σειράς και πλέον οι ερυθρόλευκοι έχουν το πάνω χέρι στη σειρά με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Με το σκορ στο 29-28 υπέρ των Πειραιωτών και ενώ υπήρχε τάιμ άουτ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έλεγε με ένταση στους παίκτες του να πασάρουν τη μπάλα περισσότερο, να τον εμπιστευτούν και με αυτόν τον τρόπο θα γίνουν ήρωες.

"Χρειαζόμαστε περισσότερη, άμυνα, περισσότερα ριμπάουντ, περισσότερες πάσες. Εμπιστευτείτε με. Κάντε το. Πασάρετε την μπάλα. Θα γίνετε ήρωες αν πασάρετε την μπάλα", ήταν τα λόγια του Έλληνα κόουτς.

Read Original