Γκουαρδιόλα: "Δοκίμασα κάτι νέο στο πρώτο μέρος και ήταν απαίσιο"

1 year ago 57
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΛΗ 16.02.2023 | 07:57

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της Μάνσεστερ Σίτι Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της Μάνσεστερ Σίτι © 2023 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δήλωσε πως τον απογοήτευσε η τακτική του στο πρώτο μέρος με την Άρσεναλ, δηλώνοντας πως δοκίμασε κάτι καινούργιο, το οποίο όμως δεν πήγε όπως θα περίμενε.

Η Μάντσεστερ Σίτι επιβλήθηκε κατά κράτος της Άρσεναλ επικρατώντας με 3-1 στο Βόρειο Λονδίνο και πάτησε κορυφή, έστω με ματς περισσότερο, για να στείλει σε όλους το μήνυμα πως είναι και φέτος το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι Πολίτες έβγαλαν αντίδραση στο δεύτερο μέρος, με τα γκολ των Γκρίλις και Χάλαντ να είναι αυτά που χάρισαν τη νίκη στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ισπανός τεχνικός υποστήριξε πως ήταν απογοητευμένος από την τακτική του στο πρώτο μέρος, τονίζοντας πως δεν του βγήκε αυτό που ήθελε.

https://www.reddit.com/r/MCFC/comments/113b4wh/pep_on_what_frustrated_him_in_the_first_half_my/?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3

"Με απογοήτευσε η τακτική μου. Επειδή δοκίμασα κάτι νέο και ήταν φρικτό. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν περισσότερο όπως είμαστε.

Παλέψαμε πολύ για να ελέγξουμε το παιχνίδι, γι' αυτό υποφέραμε και η Άρσεναλ ήταν πολύ καλύτερη, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν εκεί.

Έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο, οπότε θεωρώ ότι είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος. Αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε έρθει εδώ πριν από μερικές εβδομάδες, όντας οκτώ ή εννέα βαθμούς πίσω, και η απώλεια των βαθμών να μην σήμαινε κάτι.

Τώρα, λόγω του γεγονότος ότι έχασαν βαθμούς με την Μπρέντφορντ ήρθαμε εδώ για να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία να βρεθούμε κοντά τους. Κερδίσαμε το παιχνίδι και είμαστε εκεί".

Read Original