Γιώργος Μπαρτζώκας: "Θέλουμε την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου"

1 year ago 50
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ 05.04.2023 | 17:59

 "Θέλουμε την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου" EUROKINISSI

Ξεκάθαρος ο Γιώργος Μπαρτζώκας, δήλωσε ότι η πρώτη θέση της κανονικής περιόδου της EuroLeague είναι πλέον στόχος του Ολυμπιακού.

Ο πρώτος στόχος ήταν η οκτάδα για τα playoffs. Ο δεύτερος στόχος ήταν η τετράδα για το πλεονέκτημα έδρας. Ο τρίτος στόχος είναι για τον Ολυμπιακό η κατάκτηση της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου της EuroLeague, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να το δηλώνει κατά την αναχώρηση για το Βελιγράδι, στο οποίο οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν την Πέμπτη (6/4 στις 20:00) τον Ερυθρό Αστέρα για την 33η αγωνιστική.

"Από τη στιγμή που έχουμε πετύχει τους προηγούμενους στόχους, η κατάκτηση της πρώτης θέσης είναι πλέον στόχος. Θα θέλαμε να τερματίσουμε πρώτοι. Πρέπει να κάνουμε μια νίκη στα τελευταία δύο παιχνίδια, κάτι που είναι εφικτό. Μπορούμε να το καταφέρουμε" ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα προπονητή από το Ελευθέριος Βενιζέλος.

"Δεν περιμένω τίποτα λιγότερο από ένα δύσκολο παιχνίδι. Η EuroLeague είναι τέτοια διοργάνωση που κανείς δεν είναι χαλαρός και κανείς δεν παίζει χωρίς ενδιαφέρον και κίνητρο. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο ματς. Θα πρέπει να κοπιάσουμε πολύ αν θέλουμε να κερδίσουμε εκεί. Αυτά τα παιχνίδια με την βαρύτητα, τη σημασία που έχουν, αλλά και την ποιότητα του αντιπάλου δεν είναι παιχνίδια για πειράματα. Το ελληνικό πρωτάθλημα θα μπορούσε να πει κανείς πως ναι, προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Όμως, ο Σλούκας θα παίξει τον χρόνο που πρέπει με βάση το σχεδιάγραμμα που έχουμε κάνει όλοι μαζί. Πιστεύω πως σιγά σιγά, επειδή κάνει και καλύτερες προπονήσεις το τελευταίο διάστημα, θα είναι σε καλό επίπεδο όταν πρέπει" πρόσθεσε ο Μπαρτζώκας.

Read Original