Γιαουρτόπιτα με πορτοκάλι, με ένα ανακάτεμα

1 year ago 72
Γιαουρτόπιτα με πορτοκάλι, με ένα ανακάτεμα

Φωτογραφία: Αντωνία Κατή

Για να φτιάξουμε την γιαουρτόπιτα με πορτοκάλι, ξεκινάμε προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 160°C. Ντύνουμε με λαδόκολλα το εσωτερικό ενός στρογγυλού ταψιού με διάμετρο 22-24 εκ.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά με το σύρμα τα αυγά με το κορν φλάουρ. Προσθέτουμε το βούτυρο και συνεχίζοντας το ανακάτεμα ρίχνουμε το γιαούρτι, τη ζάχαρη, το ξύσμα και τέλος την κρέμα γάλακτος. Όταν ομογενοποιηθεί το μείγμα, το στρώνουμε στο ταψάκι και φουρνίζουμε στο μεσαίο ράφι του φούρνου.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 


arrow-top

Read Original