Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αισιοδοξία ότι θα παίξει στο Game 2 με τους Μαϊάμι Χιτ

1 year ago 92
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ 17.04.2023 | 17:55

 Αισιοδοξία ότι θα παίξει στο Game 2 με τους Μαϊάμι Χιτ AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Την επομένη του τραυματισμού του Γιάννη Αντετοκούνμπο, στις ΗΠΑ κάνουν λόγο για αισιοδοξία στην πλευρά των Μιλγουόκι Μπακς πως ο "Greek Freak" θα είναι έτοιμος για το Game 2 της σειράς με τους Μαϊάμι Χιτ.

Η εντός έδρας ήττα από τους Μαϊάμι Χιτ και η απώλεια του πλεονεκτήματος έδρας στον α' γύρο των NBA Playoffs ουδόλως απασχολεί τους Μιλγουόκι Μπακς, μπροστά στον τραυματισμό που υπέστη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Το πρόβλημα στη μέση μετά από άτσαλο πέσιμο στο παρκέ στα 4'13'' για την πρώτη περίοδο τον έθεσε αυτόματα εκτός από το υπόλοιπο του αγώνα, αν και το μείζον για τον οργανισμό των "Ελαφιών" είναι τι μέλλει γενέσθαι. Η ακτινογραφία που έκανε αμέσως μετά από το παιχνίδι ήταν καθαρή (η πρώτη καλή είδηση), ενώ τώρα, μία μέρα μετά από το παιχνίδι, στις ΗΠΑ κάνουν λόγο για αισιοδοξία πως ο "Greek Freak" θα είναι έτοιμος για το Game 2.

Συγκεκριμένα, ο Σαμς Σαράνια ανέφερε πως εντός των Μιλγουόκι Μπακς υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως το πρόβλημα στη μέση δεν θα σταθεί ικανό να του στερήσει τη συμμετοχή στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς, τα ξημερώματα της Πέμπτης του Πάσχα.

Read Original