Για να φτιάξουμε το γαλακτομπούρεκο με φύλλο κανταΐφι, ξεκινάμε με τη κρέμα. Σε μικρή κατσαρόλα βάζουμε το γάλα με τη βανιλίνη και τη ζάχαρη και τα ζεσταίνουμε.
Ρίχνουμε σε ένα μπολ τα αυγά, το σιμιγδάλι και λίγο από το γάλα που έχουμε στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα λείο μείγμα, χωρίς σβόλους.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο
Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr