Φορτούνης: "Ο Ολυμπιακός είναι πάντα πρωταθλητής, έχουμε την αίσθηση της νίκης όπου και να παίζουμε"

1 year ago 39
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ 12.03.2023 | 22:56

Ο Κώστας Φορτούνης Ο Κώστας Φορτούνης INTIME SPORTS

Ο Κώστας Φορτούνης σε δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι πάντα πρωταθλητής και σε όποιο γήπεδο παίζει έχει την αίσθηση της νίκης.

Ο Κώστας Φορτούνης σε δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός είναι πάντα πρωταθλητής και μετά από τη νίκη επί της ΑΕΚ στην OPAP Arena θα δώσει τα πάντα για να κατακτήσει και αυτό το πρωτάθλημα. Παράλληλα τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι πρέπει να χαρούν σήμερα τη νίκη, αλλά αύριο πρέπει να συνεχίσουν τη δουλειά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Φορτούνης στην COSMOTE TV: Για το ματς: "Είπαμε όλοι μαζί μετά το κύπελλο πως δεν ήταν η εικόνα που θέλαμε. Παλέψαμε για αυτό, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Σήμερα σκοράραμε σε όλες τις φάσεις που είχαμε και παίξαμε καλά. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα πρωταθλητής. Έχει την αίσθηση της νίκης όπου και να παίζουμε, σήμερα ήταν μία μεγάλη νίκη, πρέπει να τη χαρούμε και από αύριο έχουμε πάλι δουλειά".

Για την παράδοση που έχει κόντρα στην ΑΕΚ: "Με την ΑΕΚ έχω καλή παράδοση, δε στέκομαι εκεί, θέλω να συνεχίσω να είμαι καλά και να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Η βαθμολογία είναι κοντά. Όλα τα παιχνίδια δύσκολα, θα δώσουμε τα πάντα και θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές".

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: "Ευχαριστούμε τον κόσμο μας, πάντα μας εμπιστεύονται ακόμα και όταν δεν κερδίζουμε, ελπίζουμε να τους κάνουμε χαρούμενους στο τέλος".

Read Original