Φαν Ντάικ: "Το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με θαύματα, ελπίζουμε να κάνουμε ένα στην Μαδρίτη"

1 year ago 45
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ 22.02.2023 | 01:16

Ο Βίρχιλ Φαν Ντάικ στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Ο Βίρχιλ Φαν Ντάικ στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ 2023 AP PHOTO/JON SUPER

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ παραδέχτηκε πως η Λίβερπουλ έκανε πολλά λάθη κόντρα στην Ρεάλ που τα πλήρωσε, όπως και ότι δεν κάνει καλή σεζόν, ωστόσο αρνήθηκε να ξεγράψει τους κόκκινους ενόψει της ρεβάνς στο "Μπερναμπέου".

Η Λίβερπουλ ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο μέρος απέναντι στην Ρεάλ αλλά όχι στο δεύτερο και αυτή ήταν η αιτία σύμφωνα με τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, που γνώρισε βαριά ήττα με 5-2 στο "Άνφιλντ" που την φέρνει με το ενάμισυ πόδι εκτός συνέχειας στο Champions League.

Ωστόσο ο ίδιος ξεκαθάρισε πως στο ποδόσφαιρο γίνονται θαύματα και οφείλουν οι ρεντς να κυνηγήσουν ένα ακόμα στο "Μπερναμπέου", στη ρεβάνς των δύο ομάδων που είναι προγραμματισμένη για τις 15 Μαρτίου.

"Κάναμε ένα καλό πρώτο μέρος, όπου είχαμε φουλ ένταση. Έπειτα σκόραραν ένα γκολ που πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει αλλά ήταν σπουδαίο γκολ.

Μετά το πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί πάνω στη μπάλα, ήμασταν πολύ παθητικοί. Η σκληρή πραγματικότητα είναι πως είμαστε 5-2 πίσω στο σκορ και έχουμε μία σχεδόν αδύνατη αποστολή να κάνουμε την ανατροπή στην Μαδρίτη", τόνισε στις δηλώσεις του στο φινάλε της αναμέτρησης ο Ολλανδός διεθνής στόπερ, για να συμπληρώσει μεταξύ άλλων:

"Το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με θαύμα και ελπίζουμε να μπορέσουμε να κάνουμε ένα θαύμα στην Μαδρίτη. Θα έπρεπε να είμαστε πιο συμπαγείς, μας τιμώρησαν με την ποιότητα που διαθέτουν.

Έχουμε αρκετά καλά πράγματα, θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Δεν είναι η καλύτερη σεζόν ως ποδοσφαιρικός σύλλογος αλλα αυτό είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Έχει να κάνει με το πώς διαχειρίζεσαι τις αναποδιές.

Τώρα οφείλουμε να αναρρώσουμε για το ματς με την Κρίσταλ Πάλας που ακολουθεί. Αυτή είναι η πραγματικότητα".

Read Original