Εθνική Γαλλίας: Απογοητευμένος ο Γκριεζμάν με την απόφαση του Ντεσάμπ να δώσει το περιβραχιόνιο στον Εμπαπέ

1 year ago 68
ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΛΗ 21.03.2023 | 16:42

Ο Αντουάν Γκριεζμάν με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας Ο Αντουάν Γκριεζμάν με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας © 2022 ABBIE PARR / AP IMAGES

Σύμφωνα με τη Le Figaro, ο Αντουάν Γκριεζμάν πίστευε πως θα πάρει εκείνος το περιβραχιόνιο του αρχηγού, με αποτέλεσμα να στεναχωρηθεί και να απογοητευτεί με την απόφαση του Ντεσάμπ να το δώσει στον Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ αποφάσισε να δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της εθνικής Γαλλίας στον Κιλιάν Εμπαπέ, μετά την απόσυρση του Ούγκο Γιορίς, καθώς ο γκολκίπερ της Τότεναμ τα τελευταία χρόνια ήταν ο μόνιμος αρχηγός των "τρικολόρ".

Η απόφασή του αυτή ωστόσο, δυσαρέστησε έντονα τον Αντουάν Γκριεζμάν, σύμφωνα με τη Le Figaro, ο οποίος είναι απογοητευμένος από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της ομάδας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο επιθετικός της Ατλέτικο θεωρούσε τον εαυτό του ως τον κορυφαίο υποψήφιο για τη θέση του αρχηγού και δεν έκρυψε την ενόχλησή του.

Η εξέλιξη αυτή μάλιστα, έχει δημιουργήσει αμφιβολίες στον Γκριεζμάν σχετικά με το μέλλον του στην εθνική ομάδα. Η επόμενη εβδομάδα και τα παιχνίδια με Ολλανδία και Ιρλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024 αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του.

Read Original