Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 16/01/2023 – 22/01/2023

1 year ago 58
Άση Μπήλιου: Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας 16-22/1/23 | Star.gr

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν στα ερωτικά τους αυτή την εβδομάδα;

Πηγή: εξωτερική φωτογραφία pexels

Η επικοινωνία θα αρχίσει να αποκαθίσταται από αυτή την εβδομάδα, αφού στις 18/01/2023 ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου. Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις θα λάβουν τέλος και θα μπορέσουμε επιτέλους να εκφράσουμε τις σκέψεις μας στους άλλους και να συνεννοηθούμε χωρίς συγκρούσεις και παρανοήσεις.

Την ίδια ημέρα, η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα θα φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητα και δεν αποκλείεται να σας κατακλύσουν οι εμμονές και οι αρνητικές σκέψεις, ειδικά αν ανήκετε στα παρορμητικά ζώδια, δηλαδή στα ζώδια του Κριού, Καρκίνου, Ζυγού και Αιγόκερου των τελευταίων ημερών. Προσπαθήστε να αποφύγετε τα παιχνίδια εξουσίας και τη χειριστική συμπεριφορά και προσπαθήστε να επιλύσετε τα προβλήματα σας μέσα από τον διάλογο.

Στις 20/01/2023 ο Ήλιος εγκαταλείπει το αυστηρό και συντηρητικό ζώδιο του Αιγόκερου και εισέρχεται στο προοδευτικό ζώδιο του Υδροχόου. Αυτή η θέση του Ήλιου εγκαινιάζει μια περίοδο κατά την οποία θα νιώσουμε την επιθυμία να πειραματιστούμε και θα διεκδικήσουμε περισσότερη ελευθερία κινήσεων μέσα στις σχέσεις μας. Οι φίλοι και οι παρέες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο τώρα για εμάς. Η εβδομάδα κλείνει με την πρώτη Νέα Σελήνη του έτους στις 21/01/2023 στο ζώδιο του Υδροχόου.

Διαβάστε αναλυτικά την εβδομαδιαία ερωτική πρόβλεψη της Άσης Μπήλιου για το ζώδιό σας στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.

Read Original