Δανάη Μπάρκα: Η μακροσκελής ανάρτη για τη Ράνια Τζίμα

1 year ago 150
Μπάρκα: Το Δημόσιο «Ευχαριστώ» Στη Ράνια Τζίμα | Star.gr

Η ιδιαίτερη σχέση που έχουν μεταξύ τους

Δείτε τη φάρσα της Δανάης Μπάρκα στη Μαρία Καβογιάννη

Η Δανάη Μπάρκα μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τη Ράνια Τζίμα.

H Δανάη Μπάρκα λατρεύει τη Μαρία Καβογιάννη κι αυτό βγαίνει προς τα έξω!

Η οικοδέσποινα του «Πάμε Δανάη» αποκάλυψε πως η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων τη στηρίζει από τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα. Ο λόγος λοιπόν που αποφάσισε να προβεί σε αυτή τη δημοσίευση ήταν για να της εκφράσει την ευγνωμοσύνη της. 

Έβαλε τα κλάματα η Δανάη Μπάρκα - Τι συνέβη;

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τη Ράνια Τζίμα

«Η Ράνια Τζίμα η anchorwoman ή αλλιώς η Ράνια μου. Η Ράνια Τζίμα που θαυμάζω στα δελτία και που με εκπλήσσει κάθε μέρα με την ευγένεια την ψυχραιμία,την στιβαρότητα, τις γνώσεις, την ευελιξία,την ευφυΐα και την ετοιμότητα της. Η Ράνια μου που την θαυμάζω στην ζωή για το χιούμορ της,την δοτικότητα, το πείσμα, την ανοιχτωσιά και την γλυκύτητα της. Θυμάμαι σαν τώρα να μιλάμε πριν τρία χρόνια-στην πρώτη μας χρονιά στο #megaToKalo και να μοιραζόμαστε σκέψεις και άγχη δίνοντας η μία στην άλλη κουράγιο.

Θυμάμαι να μιλάμε αργά τη νύχτα όταν εγώ τελείωνα τα γυρίσματα κι εκείνη είχε γυρίσει απ το δελτίο, είχε καληνυχτίσει την κόρη της και αναλύαμε τους συλλογισμούς μας. Θυμάμαι να την παίρνω πρωί πρωί να την συμβουλευτώ σε δύσκολα θέματα επικαιρότητας που είχα να χειριστώ στην εκπομπή κι εκείνη απλόχερα να είναι δίπλα μου,ακόμα και να μου στέλνει μηνύματα την ώρα της εκπομπής για να με καθοδηγήσει.

Η γενναιοδωρία της και το καθαρό της βλέμμα με κέρδισαν απο την πρώτη γνωριμία. Από τότε,μέχρι και σήμερα, 3 σεζον μετά δεν σκέφτηκα ποτέ κάτι λιγότερο από το ότι είμαι χαρούμενη που την γνώρισα. Ψυχαγωγία+ Ενημέρωση = L.F.E
Ράνια μου, είσαι υπέροχη», έγραψε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα, δημοσιεύοντας παράλληλα δύο κοινές τους φωτογραφίες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.

Read Original