Counter-Strike 2: Οι φήμες ακούγονται όλο και περισσότερο!

1 year ago 64

Πρόσφατες φήμες στο community του Counter-Strike λένε ότι η Valve μπορεί σύντομα να κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση του CS:GO με την ονομασία Counter-Strike 2.

Ο δημοσιογράφος και caster Richard Lewis ισχυρίζεται ότι έχει λάβει στοιχεία από διάφορες πηγές, που αναφέρουν πως η Valve ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια beta έκδοση του παιχνιδιού μέσα στον Μάρτιο ή τον Απρίλιο το αργότερο.

Δείτε επίσης: Destiny 2: Lightfall κυκλοφορία – οι servers ξανά online

Counter-Strike 2 rumors source 2

Το Counter-Strike 2 λέγεται ότι βρίσκεται υπό ανάπτυξη εδώ και αρκετό καιρό και αποτελεί τη νούμερο 1 προτεραιότητα της Valve
Το παιχνίδι φέρεται να βασίζεται στη μηχανή (game engine) Source 2, η οποία θα βελτιώσει αισθητά τα γραφικά του παιχνιδιού.
Η νέα έκδοση θα διαθέτει επίσης servers που θα παρέχουν 128 tick (από 64 που έχει τώρα σε updaterate και cmdrate) όπως το Valorant.
Περιμένουμε να δούμε και ένα βελτιωμένο matchmaking, έτσι ώστε να μπορούν οι παίχτες να απολαύσουν το παιχνίδι από τους official servers, και όχι μέσω κάποιας 3ης πλατφόρμας.

Δεν είναι σίγουρο τι σημαίνει το Counter-Strike 2 για το CS:GΟ και την ανταγωνιστική του σκηνή, αλλά αυτό που ξέρουμε, είναι πως ίσως να δούμε μια «μετάβαση» στο Source 2, όπως είχε γίνει με το παιχνίδι Dota 2 στο παρελθόν – όπου και οι δύο versions τελικά συγχωνεύτηκαν σε μία.

Η υποστήριξη των “csgos2.exe” και “cs2.exe” στους τελευταίους drivers της NVIDIA, καθώς και τα στοιχεία που δείχνουν ότι η Valve δοκιμάζει το CS:GO στο Source 2 από τις αρχές Δεκεμβρίου, υποδηλώνουν ότι οι φήμες μπορεί και να είναι αληθινές!

Παρά το γεγονός ότι κυκλοφόρησε το 2012, το Counter-Strike: Global Offensive εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια της πλατφόρμας Steam με 583.156 παίκτες να παίζουν ταυτόχρονα.
Ο αριθμός αυτός ξεπερνάει κατά πολύ το δεύτερο στη σειρά παιχνίδι, το Dota 2, το οποίο έχει μόλις 262.745 ταυτόχρονους παίκτες.

Η αναβάθμιση αυτή θα είναι κάτι που θα δώσει μια χαρά στους fans του Counter-Strike, ένα παιχνίδι που έγινε παγκοσμίως γνωστό από την 1.6 έκδοση του, το 2003!

Είναι σημαντικό να πάρετε αυτές τις φήμες με επιφύλαξη και να περιμένετε την επίσημη επιβεβαίωση.Πηγή πληροφοριών: ign.com

SecNews

Read Original