Bed Bath & Beyond: Σήμα κινδύνου για την επιβίωση και ανοιχτό το παράθυρο για πτώχευση

1 year ago 63

Η Bed Bath & Beyond δήλωσε την Πέμπτη ότι υπάρχουν αμφιβολίες σχετικά με την ικανότητά της να διατηρήσει τη χρηματοδότηση των εργασιών της, καθώς οι πωλήσεις συνεχίζουν να μειώνονται εν μέσω προβλημάτων στα αποθέματα.

Οι μετοχές σημείωσαν βουτιά περισσότερο από 18% στις προσυνεδριακές συναλλαγές, αφού η εταιρεία είπε ότι εξετάζει διάφορες επιλογές, συμπεριλαμβανομένης της αναζήτησης ανακούφισης στο πτωχευτικό δικαστήριο. Ανέφερε ότι οι πωλήσεις για το γ’ τρίμηνο αναμένεται να μειωθούν κατά σχεδόν ένα τρίτο και ότι οι απώλειες φαίνεται να διευρύνονται σχεδόν κατά 40% στα 385,8 εκατομμύρια δολάρια.

Οι μετοχές και τα ομόλογα της εταιρείας διαπραγματεύονται σε δυσμενή επίπεδα, αφού αντιμετώπισε μια σειρά από ζημίες και εξάντλησε τα ταμειακά της αποθέματα. Η Bed Bath & Beyond εξασφάλισε χρηματοδότηση τον Αύγουστο που βοήθησε την εταιρεία να ανταπεξέλθει στην κρίσιμη περίοδο των διακοπών, αλλά προσπαθεί να αναχρηματοδοτήσει τα υπάρχοντα χρέη.

Η εταιρεία που επρόκειτο να παρουσιάσει τα τριμηνιαία αποτελέσματά του στις 10 Ιανουαρίου, είπε ότι θα χρειαζόταν επιπλέον χρόνο για να ολοκληρώσει τη λογιστική για την περίοδο, η οποία έληξε τον Νοέμβριο. Η Bed Bath & Beyond δήλωσε επίσης την Πέμπτη ότι δεν κατάφερε να εξασφαλίσει αρκετή υποστήριξη από τους πιστωτές για μια προτεινόμενη ανταλλαγή των μη εξασφαλισμένων χρεών της.

naftemporiki.gr

Read Original