Ατζέντης Κβαρατσχέλια: "Αγαπάει την Νάπολι, δεν θα πάει σε άλλη ομάδα της Ιταλίας"

1 year ago 57
ΝΑΠΟΛΙ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ 15.02.2023 | 19:57

 "Αγαπάει την Νάπολι, δεν θα πάει σε άλλη ομάδα της Ιταλίας" PRINT SCREEN

Μετά από τα σενάρια που κυκλοφόρησαν περί έντονου ενδιαφέροντος της Ρεάλ για τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια, ο μάνατζέρ του έσπευσε να δηλώσει πως ο παίκτης είναι δεμένος με την Νάπολι και το μόνο που τον νοιάζει είναι η κατάκτηση του σκουντέτο.

Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια οδηγεί την Νάπολι -μαζί με τον Βίκτορ Όσιμεν- στην κατάκτηση του ιστορικού τρίτου σκουντέτο έχοντας μέχρι στιγμής 9 γκολ και ισάριθμες ασίστ στην Serie A και το γεγονός αυτό έχει κάνει αρκετούς συλλόγους να ορέγονται την απόκτησή του.

Μεταξύ αυτών φαίνεται να είναι και η πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου, Ρεάλ, ωστόσο ο μάνατζέρ του, Μαμούκα Τζουγκέλι, θέλησε να ρίξει τους τόνους, υποστηρίζοντας σε συνέντευξή του πως αυτή τη στιγμή ο παίκτης έχει στο μυαλό του μόνο τους παρτενοπέι.

"Μόνο εγώ τον εκπροσωπώ, τα όσα γράφτηκαν από διάφορα ισπανικά μέσα και τον συνδέουν με ένα γραφείο μάνατζερ στην Βρετανία, δεν είναι αληθινά. Ο Κβάρα μιλάει μόνο με εμένα και τον πατέρα του, δεν υπάρχουν άλλοι που τον εκπροσωπούν.

Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από αρκετούς συλλόγους αλλά εκείνος δεν σκέφτεται άλλο σύλλογο πλην της Νάπολι. Τον νοιάζει μόνο η κατάκτηση του σκουντέτο και τα ματς του Champions League", τόνισε σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα "CalcioNapoli24.it", για να προσθέσει:

"Αγαπάει την Νάπολι και θέλει να κάνει ευτυχισμένους τους οπαδούς της. Μου έχει πει ότι στην Ιταλία βλέπει τον εαυτό του μόνο στην Νάπολι και ότι δεν θα παίξει σε άλλο σύλλογο της Serie A. Αισθάνεται αυτή την ομάδα σαν το σπίτι του.

Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε λάβει κάποια πρόταση από την Νάπολι αλλά έχω καλή σχέση με τη διοίκηση και αν υπάρχει κάποια εξέλιξη θα σας ενημερώσω".

Read Original