Αθώα η Γκουίνεθ Πάλτροου για το ατύχημα στο σκι

1 year ago 40
Γκουίνεθ Πάλτροου: Αθώα Για Το Ατύχημα Στο Σκι | Star.gr

«Σου εύχομαι να είσαι καλά» είπε στο αφτί του 76χρονου που τη μήνυσε

Βίντεο από το Breakfast@Star

Απαλλάχθηκε από κάθε κατηγορία η Γκουίνεθ Πάλτροου με το δικαστήριο να αποφαίνεται ότι είναι αθώα αναφορικά με το ατύχημα στο σκι με έναν 76χρονο το 2016 στη Γιούτα. Στη διάσημη ηθοποιό του Χόλυγουντ επιδικάστηκε συμβολική αποζημίωση ενός δολαρίου.

«Έχασα μισή μέρα σκι»: Κράξιμο σε παγκόσμιο level για την Γκουίνεθ Πάλτροου

Σύμφωνα με τους ενόρκους, που συσκέφθηκαν για δύο ώρες, υπαίτιος για το ατύχημα κρίθηκε «100%» ο συνταξιούχος οπτικός Τέρι Σάντερσον.

Η Πάλτροου δικάστηκε με την κατηγορία της αμέλειας και της εγκατάλειψης αναφορικά με ατύχημα που την κατήγγειλε ο 76χρονος ότι προκάλεσε ενώ έκανε σκι το 2016 στο πολυτελές χιονοδρομικό κέντρο της Γιούτα.

πάλτροου

Ενσταντανέ της κινηματογραφικής σταρ στο εδώλιο/ AP

Θυμίζουμε ότι ο Σάντερσον τη μήνυσε το 2019, ζητώντας 3,1 εκατομμύρια δολάρια. Ισχυριζόταν τότε ότι το ατύχημα στο θέρετρο Deer Valley τού προκάλεσε εγκεφαλική βλάβη και έβλαψε την κοινωνική του ζωή.

Ο πρώτος δικαστής απέρριψε εκείνη την περίοδο την αρχική του μήνυση και τότε ο Σάντερσον κατέθεσε άλλη εκ νέου για 300.000 δολάρια, ενώ η ηθοποιός απάντησε με αγωγή για μόλις 1 δολάριο την οποία και κέρδισε.

πάλτροου

Αθωωμένη αποχώρησε από την αίθουσα του δικαστηρίου η Πάλτροου/ AP

«Σου εύχομαι να είσαι καλά»

παλτροου

«Σου εύχομαι να είσαι καλά» είπε η Πάλτροου στον 76χρονο που τη μήνυσε/ AP

Τώρα, την ώρα που η Γκουίνεθ Πάλτροου έφευγε από την αίθουσα του δικαστηρίου έχοντας αθωωθεί πλησίασε τον 76χρονο, τον ακούμπησε στον ώμο και του ψιθύρισε στο αυτί: «σου εύχομαι να είσαι καλά», σύμφωνα με βίντεο της New York Post, με εκείνον να της απαντά «ευχαριστώ».

Jurors in Gwyneth Paltrow’s ski crash trial said Terry Sanderson was “100 percent” at fault on a slope in Park City, Utah, and awarded the actress $1, the sum she had requested in her countersuit. https://t.co/fzAYfiqwFk pic.twitter.com/RURXP3sKzA

— The New York Times (@nytimes) March 31, 2023

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.

Read Original