Αθανασιάδης: "Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, έχει δρόμο το πρωτάθλημα"

1 year ago 72
ΑΕΚ

SPORT24.GR 08.01.2023 | 22:52

 "Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, έχει δρόμο το πρωτάθλημα" INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Αθανασιάδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του πρέπει να συνεχίσουν έτσι και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό και έβαλε φωτιά στην κορυφή του πρωταθλήματος. Ο Γιώργος Αθανασιάδης ήταν εκεί όταν τον χρειάστηκε η ομάδα του αφού έκανε εντυπωσιακή απόκρουση σε προσπάθεια του Μπερνάρ.

Αρχικά, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε για το ντέρμπι: "Ήταν ένα παιχνίδι λεπτομερειών. Κρίθηκε στο γκολ. Το καταφέραμε, το βάλαμε εμείς και πήραμε τη νίκη".

Στη συνέχεια σε ερώτηση για την επέμβαση που έκανε στο σουτ του Μπερνάρ είπε: "Προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα. Σε ένα ντέρμπι ο τερματοφύλακας θα χρειαστεί 2-3 φορές μάξιμουμ. Εγώ σε αυτή τη μία φορά αντέδρασα καλά. Σκοράραμε μετά και πήραμε τη νίκη"

Τέλος, για τη μάχη του πρωταθλήματος τόνισε: "Πιστεύω ότι όλα είναι ανοικτά. Είμαστε όλοι κοντά. Έχει ακόμα δρόμο το πρωτάθλημα. Είμαστε όλοι προσγειωμένοι γιατί και τα playoffs θα είναι δύσκολα με πολλά ντέρμπι. Θεωρώ ότι πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, με αυτό το μαγικό κλίμα που έχουμε στα αποδυτήρια ακόμα και όταν χάνουμε. Αν συνεχίσουμε έτσι κάτι καλό θα πάρουμε"

Στην Game Night της Κυριακής, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη και Τσάρλυ σχολιάζουν τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού, ενώ οι Βαγγέλης Αρναούτογλου, Κώστας Γουλής και Παντελής Διαμαντόπουλος μεταφέρουν όλο το κλίμα από την OPAP Arena.

Read Original