Αταμάν: "Μοιράζομαι τον πόνο των Ελλήνων, τα συλλυπητήριά μου"

1 year ago 54
ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

SPORT24.GR 01.03.2023 | 21:49

Ο Εργκίν Αταμάν σε στιγμιότυπο από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό Ο Εργκίν Αταμάν σε στιγμιότυπο από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό EUROKINISSI SPORTS

Ο Εργκίν Αταμάν, προπονητής της Αναντολού Εφές, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη (2/3) και θέλησε και αυτός να εκφράσει τη στήριξη του στον ελληνικό λαό για την τραγωδία στα Τέμπη.

Ο προπονητής Εργκίν Αταμάν της Αναντολού Εφές, ο οποίος θα παίξει με τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη (2/3) στον αγώνα της 26ης εβδομάδας της Turkish Airlines Euroleague μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας για την αναμέτρηση των δύο ομάδων αλλά αρχικά αναφέρθηκε στην τραγωδία στα Τέμπη και εξέφρασε τη στήριξη του στον ελληνικό λαό.

Ο Αταμάν είπε αρχικά:

"Μετά τη μεγάλη καταστροφή που ζήσαμε στην Τουρκία, δυστυχώς θα ξαναδούμε ένα θλιβερό ματς, αυτή τη φορά μετά το πένθος που κηρύχθηκε λόγω του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στην Ελλάδα. Συμμερίζομαι τον πόνο του φιλικού ελληνικού λαού που είναι μαζί μας στις δύσκολες στιγμές μας και εκφράζω τα συλλυπητήριά μου και την υπομονή μου".

Αναφορικά με την αναμέτρηση υποστήριξε:

"Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ ποιοτική ομάδα, παρόλο που βρίσκεται στις χαμηλότερες θέσεις της βαθμολογίας. Για να κερδίσουμε ένα ματς στο ΟΑΚΑ πρέπει να παίξουμε έξυπνα και να κάνουμε καλό μοίρασμα μπάλας και κυρίως ατομική άμυνα. Θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και να συνεχίσουμε την κατάταξή μας".

Ανάλογες ήταν και οι δηλώσεις του Εμπαγιέ ο οποίος είπε:

"Καταρχάς, θα ήθελα να πω ότι λυπάμαι πολύ για το ατύχημα με το τρένο που έγινε στην Ελλάδα. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στον ελληνικό λαό.

Όσο για το ματς, περιμένουμε την αναμέτρηση ματς με μεγάλο ενθουσιασμό. Κάθε αγώνας έχει μεγάλη σημασία και μου αρέσει αυτή η συναρπαστική πρόκληση".

Read Original