Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε τους αρνίσιους κεφτέδες με στάκα, ξεκινάμε ανακατεύοντας σε ένα μπολ όλα τα υλικά για τους κεφτέδες. Ζυμώνουμε καλά για περίπου 3 – 4 λεπτά.
- Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα, να αναμειχθούν οι γεύσεις και τα αρώματα.
- Ρίχνουμε τόσο ελαιόλαδο σε ένα μέτριο αντικολλητικό τηγάνι ώστε να καλύψουμε το 1/3 του σκεύους και το ζεσταίνουμε καλά σε πολύ δυνατή φωτιά.
- Βγάζουμε το μείγμα του κιμά από το ψυγείο και το πλάθουμε σε μικρούς στρογγυλούς κεφτέδες με βάρος περίπου 30 γρ. ο καθένας.
- Βάζουμε το αλεύρι σε ένα ρηχό πιάτο, αλευρώνουμε τους κεφτέδες και τινάζουμε να φύγει το περιττό αλεύρι.
- Τηγανίζουμε τους κεφτέδες (σε δόσεις) για περίπου 5 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν παντού.
- Βγάζουμε τους κεφτέδες με τρυπητή κουτάλα και τους αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν το περιττό λάδι.
Διαβάστε τη συνέχεια στο gastronomos.gr