Ολόφρεσκα είναι τον Απρίλιο, τα σπαράγγια, οι αγκινάρες, το σπανάκι, τα μυρόχορτα, οι φράουλες και το χαμομήλι του βουνού, ενώ ξεκινάνε και τα κολοκυθάκια! Σε αφθονία βρίσκουμε στην αγορά φρέσκα τυριά και άλλα γαλακτοκομικά: Ανεβατό, Ανθότυρος φρέσκος, Κατίκι Δομοκού, Κατσικίσιο γάλα και γιαούρτι, Μελίχλωρο, Μελίπαστο, Μυζήθρα νωπή, Στάκα.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο
Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr