Απογοητευμένος ο Σερέλης από τα δύο ρόστερ του Παναθηναϊκού

1 year ago 42
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ 13.03.2023 | 21:58

Απογοητευμένος ο Σερέλης από τα δύο ρόστερ του Παναθηναϊκού EUROKINISSSI

Στην κακή τέταρτη περίοδο και στα δύο ρόστερ που πρέπει να διαχειριστεί στάθηκε ο Χρήστος Σερέλης μετά από την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ.

Δεν είχε τον Μάριους Γκριγκόνις, δεν είχε τον Ματ Τόμας, δεν είχε ούτε τους Ντέρικ Γουίλιαμς - Δημήτρη Αγραβάνη. Ο Χρήστος Σερέλης καθοδήγησε τον Παναθηναϊκό με σημαντικά προβλήματα στο Παλατάκι και μετά από την ήττα από τον ΠΑΟΚ, το βράδυ της Δευτέρας (13/3), στάθηκε τόσο στην κακή επιθετική λειτουργεία της ομάδας του στην τέταρτη περίοδο, όσο και στα δύο ρόστερ που πρέπει να διαχειριστεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Σερέλης:

"Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη. Ξέραμε ότι θα είναι κλειστό παιχνίδι και με τον νέο του προπονητή ήθελε να κερδίσει στην έδρα του μετά την ήττα από τον Προμηθέα. Δε ακολουθήσαμε κάποια πράγματα στην άμυνά μας.

Έπρεπε να δεχθούμε λιγότερους πόντους. Είχαμε σοβαρό επιθετικό πρόβλημα στο τέλος, βάλαμε μόνο 12 πόντους στην τελευταία περίοδο. Δε διαβάσαμε τις προσαρμογές του ΠΑΟΚ. Ήμασταν βιαστικοί στο να εκτελέσουμε. Έβαλαν μεγάλα προσωπικά σουτ οι παίκτες του ΠΑΟΚ και εκεί χάσαμε το μυαλό μας. Οι 12 πόντοι τα λένε όλα.

Ένα από τα βασικά προβλήματα είναι οι δύο ομάδες, μία στην Ελλάδα, μία στην Ευρώπη. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, η ομάδα δεν έχει κάνει προπόνηση μαζί, υπάρχουν τραυματισμοί, δεν μπορούμε να βρούμε ομοιογένεια, όμως πρέπει να βρούμε τον τρόπο να προχωρήσουμε".

Read Original