Αντσελότι για το μέλλον του στη Ρεάλ: "Το συμβόλαιό μου λήγει το 2024, όχι αύριο"

1 year ago 131
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

ΘΩΜΑΣ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ 06.05.2023 | 09:59

Ο Κάρλο Αντσελότι στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Κάντιθ Ο Κάρλο Αντσελότι στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Κάντιθ © 2023 JOSE BRETON / AP IMAGES

Ο Κάρλο Αντσελότι στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ισπανίας με την Οσασούνα ρωτήθηκε για το μέλλον του στον πάγκο των μερένγκες και έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Οσασούνα στον τελικό Κυπέλλου Ισπανίας, ωστόσο τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο των μερένγκες εξακολουθούν να απασχολούν τον ισπανικό Τύπο.

Ο Ιταλός τεχνικός ρωτήθηκε σχετικά για το τι προτίθεται να κάνει ωστόσο έδωσε ξεκάθαρη απάντηση, τονίζοντας ότι το συμβόλαιό του έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και όχι... αύριο.

"Τι διακυβεύεται για μένα τις επόμενες 11 μέρες; Παίζω έναν τελικό Κυπέλλου και ημιτελικά Champions League. Τίποτα παραπάνω, είμαι καλά. Το μέλλον μου είναι πολύ ξεκάθαρο, επειδή το συμβόλαιό μου έχει ισχύ μέχρι το 2024, όχι μέχρι αύριο. Νιώθω εξαιρετική στοργή από όλο τον σύλλογο, τον πρόεδρο και τον Χοσέ Άνχελ Σάντσες και για μένα αυτό είναι αρκετό", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός.

Read Original