Υλικά
Τεμάχια: 15
Για τη ζύμη
- 300 γρ. (2 κούπες) αλεύρι γ.ο.χ.
- 50 ml (1/4 κούπας) γάλα
- 50 ml (1/4 κούπας) ελαιόλαδο
- 1 δάκρυ μαστίχας (κοπανισμένο στο γουδί με λίγη ζάχαρη, για να μην κολλήσει)
- 1 κουτ. γλυκού αλάτι
- 100 ml (1/2 κούπα) χλιαρό νερό
- 1 κρόκος αυγού, για το άλειμμα
Για τη γέμιση
- 500 γρ. ανθότυρο (ή ξινομυζήθρα)
- 3 αυγά
- 1/4 κουτ. γλυκού κανέλα
- 1 ματσάκι άνηθος, ψιλοκομμένος