ΑΕΚ: Η φαντασμαγορία της OPAP Arena είναι έργο Γιώργου Μελισσανίδη

1 year ago 59
ΑΕΚ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ 27.04.2023 | 17:46

Ο Γιώργος Μελισσανίδης Ο Γιώργος Μελισσανίδης INTIME

Η ατμόσφαιρα στην OPAP Arena είναι μαγική, με την ατμόσφαιρα που δημιουργούν τα φωτορυθμικά και τα άλλα εφέ να είναι φαντασμαγορική και να θυμίζει NBA. Πρόκειται για έργο του Γιώργου Μελισσανίδη.

Η ΑΕΚ έχει όπλο της την OPAP Arena, η οποία είναι σε κάθε παιχνίδι είναι κατάμεστη, με τους οπαδούς της Ένωσης να δημιουργούν μία απίστευτη ατμόσφαιρα. Ωστόσο, πέρα από το κομμάτι του ίδιου του κόσμου η ΠΑΕ έχει φροντίσει να μεταφέρει μία φαντασμαγορική εμπειρία στους θεατές.

Η ατμόσφαιρα στο νέο σπίτι της Ένωσης δεν έχει κάτι να ζηλέψει από αγώνες του NBA. Φωτορρυθμικά, οπτικό υλικό στα μάτριξ, μουσικές και άλλα ηχητικά-οπτικά εφέ που δημιουργούν ένα ανατριχιαστικό feeling στην OPAP Arena. Κάτι που το βιώνουν όχι μόνο όσοι βρίσκονται στο γήπεδο, αλλά και εκείνοι που παρακολουθούν από την τηλεόραση το show που στήνεται πριν από κάθε ματς.

Μάλιστα, η φήμη της ατμόσφαιρας του γηπέδου της ΑΕΚ ξεπερνάει και τα ελληνικά σύνορα. Αμερικανός Youtuber που επισκέφθηκε τη χώρα μας έπαθε κυριολεκτικά την πλάκα του με την OPAP Arena και μέσα από Vlog του μοιράστηκε αυτό που έζησε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ με χιλιάδες viewers.

Αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα έχει την σφραγίδα του Γιώργου Μελισσανίδη. Ο γιος του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ έχει επιλέξει μία επταμελή ομάδα, η οποία ασχολείται με αυτό τον τομέα, δίνει κατευθύνσεις για την δημιουργία της συγκεκριμένης ατμόσφαιρας και δουλεύει πάνω σε αυτό με λεπτομέρεια σε κάθε ματς.

Στο team του περιλαμβάνεται DJ, χειριστής POV Camera, δύο τεχνικοί booth, χειριστής drone αποκλειστικά για την κάλυψη σε αυτόν τον τομέα, οπερατέρ και φυσικά ο χειριστής του scoreboard.

Η λειτουργία της συγκεκριμένης ομάδας είναι ένα εντελώς ξεχωριστό κομμάτι, υπό την καθοδήγηση και την έμπνευση του Γιώργου Μελισσανίδη. Το αποτέλεσμα τον δικαιώνει 100%.

Read Original