Α1 Γυναικών: Κοντά σε ενίσχυση με Χριστινάκη ο Παναθηναϊκός

1 year ago 69
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ 01.01.2023 | 13:54

 Κοντά σε ενίσχυση με Χριστινάκη ο Παναθηναϊκός FIBA

Η Ελεάννα Χριστινάκη ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τη Βαλένθια και είναι έτοιμη να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, τη φανέλα του οποίου φορούσε από το 2011 έως και το 2014.

Κοντά στη μεταγραφή της Ελεάννας Χριστινάκη (1996, 1μ84) βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, μετά την αποδέσμευση της διεθνούς γκαρντ από τη Βαλένθια.

Η 26χρονη αθλήτρια είχε υπογράψει ολιγόμηνο συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα, για να καλύψει κάποια προβλήματα τραυματισμών που υπήρχαν στις νυχτερίδες και ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τη Βαλένθια πριν από μερικά 24ωρα. Σε αυτό το διάστημα που βρέθηκε στην Ιβηρική χερσόνησο η Χριστινάκη έπαιξε συνολικά σε 23 παιχνίδια στο ισπανικό πρωτάθλημα, το ισπανικό κύπελλο, αλλά και την EuroLeague Women.

Πλέον όλα δείχνουν ότι είναι έτοιμη να επιστρέψει στο τριφύλλι, εκεί όπου έκανε τα πρώτα της βήματα από το 2011 έως και το 2014. Αργότερα πέρασε από τον Αθηναϊκό, πριν μετακομίσει στην Αμερική για να θητεύσει στο Φλόριντα και το Μέριλαντ. Επιστρέφοντας στην Ευρώπη αγωνίστηκε με τη Γκερνίκα (Ισπανία), την Κάστορς Μπράινε (Βέλγιο), τη Ναντέζντα (Ρωσία), την Αλ Κάθερες (Ισπανία), την Αράσκι (Ισπανία) και τη Σκίο (Ιταλία).

Read Original