21 αλμυρές συνταγές με ό,τι περίσσεψε από το τραπέζι του Πάσχα

1 year ago 48
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Τα αυγά, το αρνί και το κατσίκι, ακόμα και η μαρουλοσαλάτα που περίσσεψε από το γιορτινό τραπέζι δεν πάνε χαμένα, αλλά αξιοποιούνται με νόστιμους και ευφάνταστους τρόπους

21 αλμυρές συνταγές με ό,τι περίσσεψε από το τραπέζι του Πάσχα

Το τραπέζι της μεγάλης γιορτής είναι πλούσιο και έχει μια δόση υπερβολής, με αποτέλεσμα πολλές φορές αρκετή ποσότητα φαγητού να περισσεύει. Επειδή όμως δεν μας αρέσει να το πετάμε, με λίγη φαντασία μετατρέπουμε ό,τι μένει από το πασχαλινό γεύμα σε καινούργια, νόστιμα φαγητά και μεζέδες.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 


Εγγραφείτε στο Newsletter

x

arrow-top

Read Original